Anmeldelser og omtale

Den Blå Tid blandt de 10 bedste forestillinger i 2016

Teateranmelder Anne Middelboe Christensen ved Dagbladet information har ved årskiftet 16/17 lavet en liste over hendes bud på de 10 bedste børne- og ungdomsforestillinger i 2016. Den Blå Tid er med på listen.

Her er listen

 

 

NRK besøger teaterholdet på Falstad

Se nyhedsklip Teater på Falstad

14484903_10154380180635630_5495303324287318465_n14500434_10154377009975630_7864498138112566144_o

 

 

 

 

 

 

 

 

Trofasthedsteater

’Den Blå Tid’ er en historisk forestilling med en sjælden enkelhed og en universel historie om aldrig at tabe modet. Her er intet popsmart, for dette er autentisk skæbneteater med norsk jordnærhed og dansk enkelhed i venskabelig forening. Men først og fremmest er det teaterkunst med hjertet på rette sted.

 

2. verdenskrig var ikke kun død og ødelæggelse

I forestillingen ”Den blå tid” få vi igennem kærlighedsbrevet fortalt en anderledes historie fra 2. verdenskrig.

 

Smertefyldte brevudvekslinger

LBT Stjerner“Den Blå Tid er en barsk og varm fortælling om krig og kærlighed”
Aarhus Stiftidende. Anmeldelse af Kirsten Dahl, 20. september 2016

 

Historien om Den Blå Tid

“Der er tale om en lille teaterperle, der rører hjertet.”
Adresseavisen og Djurslandsposten. Af Anette Bonde, 13. september 2016

Kærlighedstrilogi rundes af

Aarhus Stiftstidende, af Kirstine Lefevre Sckerl, 1. september 2016

 

Den store kærlighed, savnet og smerten

Adresseavisen Syddjurs. 16. august 2016

Når dansk og norsk forenes i teater

“En blanding af norske og danske gloser får det til at slå gnister i KulturHotellets mødelokale”
Stiften, Østjylland. Af Henrik Ask, 28. juni 2016

Kulturhovedstadsprojekt med fremtidsperspektiv 

Adresseavisen Syddjurs, 7. juni 2016

 

Hollywood på Fregatten Jylland 

“Følelserne slår ind over rælingen og ned på tilskuerpladserne i Syddjurs Egnsteaters fine forestilling om drengedrømmen om at sejle ud i verden. Med Stig Reggelsen Skjold som poetisk skibsdreng.”
Anmeldelse fra Teateravisen d. 21.september 2015

 

Aftener i Paradis 

“En betagende oplevelse i museumsauditoriet ved Fregatten Jylland. Så kort kan det siges. Et kammerspil med tre skuespillere, der starter i dur og fader stille ud i en mol-lignende stemning, men dog også med håbet intakt.”
Leder i Adresseavisen Syddjurs af redaktør Lars Norman Thomsen 15. september 2015

 

Syddjurs Egnsteater rykker til Fregatten 

“Det storstilede teaterprojekt “Hjerterum” er netop gået ind i sin anden fase med stykket “Livets Blå Bølge”.
Ebeltoft Folketidende. af Tommy Loberg Jøns. 15. september 2015

 

Næste afsnit i kærlighedens højsang 

Lokalavisen Syddjurs. Af Lars Norman Thomsen. 10.september 2015

 

Et lærerigt samarbejde 

“Kærlighedens blå farve binder teatertrilogien Hjerterum sammen, og historien er universel”

Stiftstidende d. 9. september 2015

 

Artikler fra Udland

Tyskland:

Flensborg-Avis 23-05.2015

Flensborg Avis 30-09-2015 

 

Norge:
Sør-Trøndelag 16-05.2015

Norge Adressavisen-12-05.2015